Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece. Cand da in clocot, se ia spuma si se continua fierberea pana cand carnea se po
Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece. Cand da in clocot, se ia spuma si se continua fierberea pana cand carnea se poate consuma. Se scurge, se raceste si se toaca marunt cu un cutit ascutit apoi se sareaza putin si se amesteca cu doua linguri de bulion. Taiteii se pun la fiert in apa care clocoteste, se lasa la foc potrivit o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Intr-o forma unsa cu o lingura de unt se toarna jumatate din cantitatea de taitei, se pune carnea, se acopera cu restul de taitei. Se bat
ouale spuma, se amesteca cu un pahar de supa, se sareaza si se toarna peste budinca. Restul de unt se pune deasupra, apoi se introduce forma in cuptorul cald si se coace o ora, la foc potrivit.
Budinca se serveste calda, cu legume sote sau cu salate de sezon, acoperita cu un strat de cascaval ras.
Alte reteteculinare recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii