Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati apoi anghinarea si caliti
Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati apoi anghinarea si caliti la foc mic, fara a lasa sa se rumeneasca, pana se inmoaie. Adaugati zeama de lamaie si mai caliti 1 minut. Puneti si smantana si cea mai mare parte din cantitatea de menta si fierbeti la foc mic timp de 1 minut, apoi luati de pe foc si adaugati jumatate din cantitatea de parmezan. Asezonati dupa gust cu putina sare si putin piper negru proaspat macinat. Intre timp, fierbeti pastele farfalle al dente sau 3-4 minute in apa cu sare. Amestecati-le cu sosul si serviti-le cu parmezanul si menta ramase.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii