Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati apoi anghinarea si caliti
Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati apoi anghinarea si caliti la foc mic, fara a lasa sa se rumeneasca, pana se inmoaie. Adaugati zeama de lamaie si mai caliti 1 minut. Puneti si smantana si cea mai mare parte din cantitatea de menta si fierbeti la foc mic timp de 1 minut, apoi luati de pe foc si adaugati jumatate din cantitatea de parmezan. Asezonati dupa gust cu putina sare si putin piper negru proaspat macinat. Intre timp, fierbeti pastele farfalle al dente sau 3-4 minute in apa cu sare. Amestecati-le cu sosul si serviti-le cu parmezanul si menta ramase.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii