Farfalle cu sos picant

Farfalle cu sos picant este o mancare de paste delicioasa cu carne de pui. Farfallele se fierb in apa cu sare. In timp ce se prepara pastele se prepara sosul picant.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Farfalle cu sos picant

Ingrediente

  • 400 g farfalle
  • 2 cepe
  • rosii
  • bulion
  • carne de pui
  • ardei iute
  • ketchup iute
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Farfalle cu sos picant este o mancare de paste delicioasa cu carne de pui. Farfallele se fierb in apa cu sare. In timp ce se prepara pastele se prepara sosul picant. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si cand acesta este incins se adauga ceapa taiata julien. Cand ceapa este facuta se adauga ardei iute proaspat taiat marunt. Se adauga carnea de pui, iar apoi rosiile taiate cubulete si putin bulion. Cand sosul este aproape gata se adauga putin ketchup iute, precum si alte condimente.
Sosul se adauga peste farfalle si se serveste cald.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc