Farfalle Primavera este o reteta care imbina gustul minunat al pastelor cu cel al legumelor pline de vitamine.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa la foc potrivit pentru 3 minute. In acelasi vas se pun la fiert broccoli si conopida si se mai lasa sa fiarba inca 6 minute, dupa care se scurg de apa, intr-o sita incapatoare.
In acelasi vas se toarna laptele si se pune la fiert. Se adauga pastele, broccoli si conopida fierte, precum si cascavalul (sau telemeaua) ras. Se amesteca constant, pana cand cascavalul/branza se topeste.
Portia de farfalle primavera se poate servi cu cascaval ras, chives si/sau piper proaspat macinat.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porc
Comentarii