Farfalle Primavera

Farfalle Primavera este o reteta care imbina gustul minunat al pastelor cu cel al legumelor pline de vitamine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste farfalle (sau fundita)
  • 4-5 buchetele de broccoli
  • 4-5 buchetele de conopida
  • 110 ml lapte
  • 100 gr cascaval sau telemea mai tare
  •  

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa la foc potrivit pentru 3 minute. In acelasi vas se pun la fiert broccoli si conopida si se mai lasa sa fiarba inca 6 minute, dupa care se scurg de apa, intr-o sita incapatoare.

In acelasi vas se toarna laptele si se pune la fiert. Se adauga pastele, broccoli si conopida fierte, precum si cascavalul (sau telemeaua) ras. Se amesteca constant, pana cand cascavalul/branza se topeste.


Portia de farfalle primavera se poate servi cu cascaval ras, chives si/sau piper proaspat macinat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci