Farfalle Primavera este o reteta care imbina gustul minunat al pastelor cu cel al legumelor pline de vitamine.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa la foc potrivit pentru 3 minute. In acelasi vas se pun la fiert broccoli si conopida si se mai lasa sa fiarba inca 6 minute, dupa care se scurg de apa, intr-o sita incapatoare.
In acelasi vas se toarna laptele si se pune la fiert. Se adauga pastele, broccoli si conopida fierte, precum si cascavalul (sau telemeaua) ras. Se amesteca constant, pana cand cascavalul/branza se topeste.
Portia de farfalle primavera se poate servi cu cascaval ras, chives si/sau piper proaspat macinat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii