Reteta de ghochi cu spanac si ricotta este foarte satioasa si usor de preparat. Mai aveti nevoie de bacon, ceapa, ulei de masline si sare.
Se fierbe spanacul un minut, apoi se scurge si se lasa la scurs. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga baconul maruntit, ceapa si se amesteca totul la foc mic. Se adauga spanacul, se amesteca bine si se lasa apoi la racit. Se adauga in compozitia ricotta, sare, piper si se omogenizeaza. Se fierb pastele jumatate din timpul de fierbere. Se pun apoi intr-o tava, in straturi si se adauga spanacul. Se prepara un sos bechamel din faina, unt si lapte. Se toarna deasupra compozitiei din tava si se coace in cuptorul incins 10-15 minute, la 200 de grade Celsius.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Placinta de carne
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii