Reteta de ghochi cu spanac si ricotta este foarte satioasa si usor de preparat. Mai aveti nevoie de bacon, ceapa, ulei de masline si sare.
Se fierbe spanacul un minut, apoi se scurge si se lasa la scurs. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga baconul maruntit, ceapa si se amesteca totul la foc mic. Se adauga spanacul, se amesteca bine si se lasa apoi la racit. Se adauga in compozitia ricotta, sare, piper si se omogenizeaza. Se fierb pastele jumatate din timpul de fierbere. Se pun apoi intr-o tava, in straturi si se adauga spanacul. Se prepara un sos bechamel din faina, unt si lapte. Se toarna deasupra compozitiei din tava si se coace in cuptorul incins 10-15 minute, la 200 de grade Celsius.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Placinta de carne

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii