Reteta de ghochi cu spanac si ricotta este foarte satioasa si usor de preparat. Mai aveti nevoie de bacon, ceapa, ulei de masline si sare.
Se fierbe spanacul un minut, apoi se scurge si se lasa la scurs. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga baconul maruntit, ceapa si se amesteca totul la foc mic. Se adauga spanacul, se amesteca bine si se lasa apoi la racit. Se adauga in compozitia ricotta, sare, piper si se omogenizeaza. Se fierb pastele jumatate din timpul de fierbere. Se pun apoi intr-o tava, in straturi si se adauga spanacul. Se prepara un sos bechamel din faina, unt si lapte. Se toarna deasupra compozitiei din tava si se coace in cuptorul incins 10-15 minute, la 200 de grade Celsius.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Placinta de carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii