Pentru aceasta reteta de gnochi aveti nevoie de galuste de cartofi, leurda, faina, nucsoara, rosii cherry, ceapa, ulei si capere.
Pentru aceasta reteta de gnochi aveti nevoie de galuste de cartofi. Se amesteca prafuld e galuste de cartofi cu apa, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala si se scutura frunzele de leurda, cateva se pun deoparte iar restul se toaca marunt si se framanta impreuna cu aluatul de galuste. Se adauga faina, sare, piper, nucsoara. Se modeleaza un rulou de aluat lung si gros de cca 2 cm, apoi se taie felii de 1,5 cm. Se aplatizeaza fiecare felie cu dosul furculitei si se obtine gnocchi. Se spala si se taie cubulete rosiile cherry, ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile si se lasa la inabusit 5-10 minute. Se sareaza si se pipereaza, apoi se asaza gnocchi intr-o oala cu apa clocotita si sare si se lasa la fiert cca 5 minute. Se scot apoi si se lasa la scurs. Se taie fasii frunza de leurda ramasa. Se scurg caperele si se incalzesc in unt incins. se adauga gnochi si se prajesc 5 minute.
Se servesc gnochi cu rosiile inabusite si fasii de leurda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii