Pentru aceasta reteta de gnochi aveti nevoie de galuste de cartofi, leurda, faina, nucsoara, rosii cherry, ceapa, ulei si capere.
Pentru aceasta reteta de gnochi aveti nevoie de galuste de cartofi. Se amesteca prafuld e galuste de cartofi cu apa, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala si se scutura frunzele de leurda, cateva se pun deoparte iar restul se toaca marunt si se framanta impreuna cu aluatul de galuste. Se adauga faina, sare, piper, nucsoara. Se modeleaza un rulou de aluat lung si gros de cca 2 cm, apoi se taie felii de 1,5 cm. Se aplatizeaza fiecare felie cu dosul furculitei si se obtine gnocchi. Se spala si se taie cubulete rosiile cherry, ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile si se lasa la inabusit 5-10 minute. Se sareaza si se pipereaza, apoi se asaza gnocchi intr-o oala cu apa clocotita si sare si se lasa la fiert cca 5 minute. Se scot apoi si se lasa la scurs. Se taie fasii frunza de leurda ramasa. Se scurg caperele si se incalzesc in unt incins. se adauga gnochi si se prajesc 5 minute.
Se servesc gnochi cu rosiile inabusite si fasii de leurda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii