Lasagna cu branza

Lasagna cu branza este o reteta delicioasa de mancare italiana, o mancare consistenta deloc greu de preparat, pe care o puteti adapta cu umplutura preferata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Lasagna cu branza

Ingrediente

  • 9 foi de lasagna
  • 2 oua
  • 3 rosii medii
  • busuioc
  • 125 g brie
  • 120 g camembert
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
  • Sos de rosii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Sosul de rosii:

-adaugam uleiul in tigaie, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin, adaugam usturoiul pisat si rosiile zdrobite, condimentam cu sare si piper dupa gust, lasam la foc mic pana se formeaza ca un sos, la final punem busuiocul.
Punem apa si sare intr-o cratita, cand fierbe apa adaugam foile de lasagna si lasam sa fiarba ca 3-5 min sa fie al dente (cat sa putem sa le rulam,eu am adaugat cate 3 foi in oala)
Le scoatem pe o hartie de copt (aliniate fara sa le clatim cu apa. 
Intr-un vas radem branza, adaugam ouale, piper si sare dupa gust (eu nu am mai adaugat sare in branza) amestecam bine.
Rosiile le taiem felii potrivite.
Pe fiecare foaie adaugam cate 1-2 linguri de branza, adaugam 2 felii de rosii si deasupra busuioc, dupa care rulam cat mai strans.
Asezam in tava unsa cu unt, adaugam sosul de rosii deasupra(acoperind si marginile ca sa nu se usuce in timpul coacerii)adaugam cascavalul ras(eu am adaugat si un pic de busuioc uscat si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.


Servim lasagna cu branza calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
2
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
4
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide