Macaroane cu carne

Se pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Carnea tocata se caleste cu doua

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • 300 g macaroane
  • verdeata tocata
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 lingura de unt
  • 1 pahar sos de rosii

Mod de preparare

Se pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine.

Carnea tocata se caleste cu doua cepe tocate marunt si o cescuta de ulei. Cand carnea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata si se amesteca bine.

Intr-o forma unsa cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea astfel pregatita, se introduce forma in cuptorul incins si se lasa jumatate de ora.

Se acopera mancarea cu sucul de rosii, se mai tine in cuptor citeva minute, apoi se stinge focul.

Mincarea se serveste calda.
Pofta buna!

Va recomandam si alte mancaruri:

Paste gobetti cu costita si mazare

Mancare de mazare cu pui

Mazare cu carnati in sos de smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori