Se pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Carnea tocata se caleste cu doua
Se pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine.
Carnea tocata se caleste cu doua cepe tocate marunt si o cescuta de ulei. Cand carnea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata si se amesteca bine.
Intr-o forma unsa cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea astfel pregatita, se introduce forma in cuptorul incins si se lasa jumatate de ora.
Se acopera mancarea cu sucul de rosii, se mai tine in cuptor citeva minute, apoi se stinge focul.
Mincarea se serveste calda.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Paste gobetti cu costita si mazare
Mancare de mazare cu pui
Mazare cu carnati in sos de smantana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii