Paste cu pui si parmezan

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste, unt, piept de pui, sare, piper alb, ulei, parmezan, patrunjel.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr paste
  • 50 gr unt
  • 2 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • 5-6 linguri ulei
  • 50 gr parmeza
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Pastele cu pui si parnezan sunt delicioase. Pentru prepararea acestei retete de paste se taie pieptul de pui cubulete, apoi se prajeste in ulei incins. Se condimenteaza cu sare, piper si se lasa la rumenit, la foc mediu. Separat, se pun pastele la fiert in apa cu sare si ulei. Se scot apoi si se lasa sub jet de apa. Se pune untul in tava, se topeste, se adauga pastele scurse, se sareaza si se adauga pieptul de pui. Se presara cu parmezan si patrunjel, dupa care se introduce in cuptorul incins, pentru 10 minute.


Pastele cu pui si parnezan se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc