Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste, unt, piept de pui, sare, piper alb, ulei, parmezan, patrunjel.
Pastele cu pui si parnezan sunt delicioase. Pentru prepararea acestei retete de paste se taie pieptul de pui cubulete, apoi se prajeste in ulei incins. Se condimenteaza cu sare, piper si se lasa la rumenit, la foc mediu. Separat, se pun pastele la fiert in apa cu sare si ulei. Se scot apoi si se lasa sub jet de apa. Se pune untul in tava, se topeste, se adauga pastele scurse, se sareaza si se adauga pieptul de pui. Se presara cu parmezan si patrunjel, dupa care se introduce in cuptorul incins, pentru 10 minute.
Pastele cu pui si parnezan se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii