Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste, unt, piept de pui, sare, piper alb, ulei, parmezan, patrunjel.
Pastele cu pui si parnezan sunt delicioase. Pentru prepararea acestei retete de paste se taie pieptul de pui cubulete, apoi se prajeste in ulei incins. Se condimenteaza cu sare, piper si se lasa la rumenit, la foc mediu. Separat, se pun pastele la fiert in apa cu sare si ulei. Se scot apoi si se lasa sub jet de apa. Se pune untul in tava, se topeste, se adauga pastele scurse, se sareaza si se adauga pieptul de pui. Se presara cu parmezan si patrunjel, dupa care se introduce in cuptorul incins, pentru 10 minute.
Pastele cu pui si parnezan se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii