Pentru aceasta delicioasa reteta de paste aveti nevoie de ulei, ceapa, rosii cherry, sos de rosii, usturoi, paste fainoase, pesto si busuioc.
Se calesc ceapa si usturoiul in ulei incins, apoi se adauga in tigaie rosiile cherry si sosul de rosii. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se adauga sosul pesto si pastele fierte in prealabil. Se amesteca bine si se presara cu frunze proaspete de busuioc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Drob de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii