Pastele cu rosii si gorgonzola sunt usor de gatit. Gasiti aceasta reteta de paste pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu paste fainoase.
Pastele cu rosii si gorgonzola sunt usor de gatit. Pentru a prepara aceasta reteta de paste, se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Separat, se amesteca smantana cu usturoiul tocat, 3 linguri apa in care au fiert pastele, sare si piper. Se taie rosiile jumatati, iar branza cuburi. Se incinge cuptorul la 200 grade. Pastele se trec prin jet de apa rece si se scurg. se asaza apoi intr-o forma de sufleu unsa si se amesteca impreuna cu rosiile si smantana. Se repartizeaza deasupra branza si se coace 10-15 minute la cuptor.
Pastele se servesc presarate cu frunze de busuioc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii