Pastele cu rosii si gorgonzola sunt usor de gatit. Gasiti aceasta reteta de paste pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu paste fainoase.
Pastele cu rosii si gorgonzola sunt usor de gatit. Pentru a prepara aceasta reteta de paste, se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Separat, se amesteca smantana cu usturoiul tocat, 3 linguri apa in care au fiert pastele, sare si piper. Se taie rosiile jumatati, iar branza cuburi. Se incinge cuptorul la 200 grade. Pastele se trec prin jet de apa rece si se scurg. se asaza apoi intr-o forma de sufleu unsa si se amesteca impreuna cu rosiile si smantana. Se repartizeaza deasupra branza si se coace 10-15 minute la cuptor.
Pastele se servesc presarate cu frunze de busuioc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii