Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana lichida, branza topita si cascaval
Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana lichida, branza topita si cascavalul vegetal ras. Dupa obtinerea sosului, se introduc pastele si se amesteca, iar la sfarsit se adauga galbenusul crud se amesteca energic. Se poate pune si oul intreg dar impune risc ...oul daca nu e foarte repede amestecat nu se omogenizeaza. Se sareza dupa gust.
Se servesc fierbinti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii