Se pun la fiert, intr-o oala, 1,5 l de apa cu un praf de sare si 1 lg de ulei de floarea soarelui (daca pastele nu va inspira incredere ca nu se vor l
Se pun la fiert, intr-o oala, 1,5 l de apa cu un praf de sare si 1 lg de ulei de floarea soarelui (daca pastele nu va inspira incredere ca nu se vor lipi).
Cand apa a fiert, adaugati pasta si fierbeti conform instructiunilor. Daca o doriti "al dente”, va trebui sa o luati de pe foc cu un minut inainte.
Scurgeti pasta de apa in care a fiert.
Tocati marunt usturoiul si caliti-l, la foc mic, in uleiul de masline. Cand usturoiul s-a inmuiat, adaugati tonul scurs de ulei si, mestecand incontinuu, caliti tonul (tonul putin calit ii da un gust mult mai bun sosului) – cam 3 min.
Adaugati bulionul si mai fierbeti, la foc mic, 2-3 min.
Uniti 2/3 din sos cu pasta si pastati restul pentru ca fiecare sa isi mai adauge, dupa gust.
Cald, la felul principal.
Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii