Se pun la fiert, intr-o oala, 1,5 l de apa cu un praf de sare si 1 lg de ulei de floarea soarelui (daca pastele nu va inspira incredere ca nu se vor l
Se pun la fiert, intr-o oala, 1,5 l de apa cu un praf de sare si 1 lg de ulei de floarea soarelui (daca pastele nu va inspira incredere ca nu se vor lipi).
Cand apa a fiert, adaugati pasta si fierbeti conform instructiunilor. Daca o doriti "al dente”, va trebui sa o luati de pe foc cu un minut inainte.
Scurgeti pasta de apa in care a fiert.
Tocati marunt usturoiul si caliti-l, la foc mic, in uleiul de masline. Cand usturoiul s-a inmuiat, adaugati tonul scurs de ulei si, mestecand incontinuu, caliti tonul (tonul putin calit ii da un gust mult mai bun sosului) – cam 3 min.
Adaugati bulionul si mai fierbeti, la foc mic, 2-3 min.
Uniti 2/3 din sos cu pasta si pastati restul pentru ca fiecare sa isi mai adauge, dupa gust.
Cald, la felul principal.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii