Penne ziti cu sos de unt si broccoli sunt un fel de mancare delicios, satios si sanatos, indicat tuturor si mari si mici.
Mod de preparare
Se pune apa la fiert intr-un vas, se adauga si putina sare. Abia cand apa clocoteste se adauga pastele. Acestea se vor lasa la fiert cam 7 minute, se vor fierbe astfel al dente, adica vor ramane usor crocante si vor fi ideale pentru aceia care sunt la dieta si nu isi doresc paste cu indicele glicemic mare.
Dupa ce s-au fiert pastele se iau de pe foc, se scurg de apa si se dau deoparte. Intr-o tigaie se adauga 50 de grame de unt, se lasa sa se topeasca la foc mediu, se adauga cascavalul.
Se amesteca ca sa se faca un sos, dupa care se adauga buchetelele de broccoli (broccoli se spala cu apa rece, se taie tulpina mare, dupa care, sub buchetele se cresteaza cu cutitul, separand astfel buchetel cu buchetel). Se trage la tigaie broccoli in sosul de unt si cascaval. Se adauga broccoli si sosul ramas peste penne si se pot servi.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei delicioase.
Pennele ziti cu sos de unt si broccoli se servesc calde, cu cascaval sau parmezan ras pe deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii