Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda. Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou
Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda.
Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou batut.
Sunca, brinza, orezul, mustarul, smintina si galbenusul de ou, se amesteca bine si se toarna pe jumatate din aluat.
Cu cealalta jumatate se acopera umplututa si marginile se preseaza bine.
Totul se unge cu restul de ou batut, si cu o scobitoare se impunge din loc in loc aluatul.
Totul se coace in cuptor la o temp. 220 grade C cam 30 min.
Se serveste cu SALATA VERDE s-au dupa gustul fiecaruia.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii