Pizza a la Monika este varianta mea de pizza, o varianta lejera, delicioasa si extrem de satioasa, care poate fi impartita cu prietenii si cu cei dragi.
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Pizza se serveste calda, cu ketchup sau maioneza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii