Cea mai simpla reteta de pizza cu cel mai pufos blat.
Intr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Intre timp vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele. De obicei foloseam cascaval la pizza,insa de data aceasta am folosit branza pentru pizza "Delicii calde" de la Hochland.
Branza rasa pentru pizza este un amestec special de 3 tipuri de branza: Cedar, Mozzarella si Edam care este super gustoasa si se intinde pe pizza exact ca in reclamele TV. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei,iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute. Cand este gata se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosAcestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii