Pentru ravioli cu spanac si cascaval ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa clocotita.
Pentru ravioli cu spanac si cascaval ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa clocotita cu sare, se scurge, se raceste si se toaca fin. Daca se foloseste spanac conserva, se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece si se toaca fin. Faina se cerne, se amesteca cu doua oua, sare, cca 100 ml apa si se framanta o coca de consistenta mai tare; se lasa 10-15 minute in repaus. Spanacul se inabusa in 50 g margarina. Coca se intinde foi pe planseta si se taie patrate cu latura de 5 cm; doua laturi ale patratului se ung cu ou. Pe fiecare patrat se aseaza piureul de spanac, apoi se indoaie in doua sub forma de triunghi si se lipesc marginile. Ravioli obtinuti se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se scot si se aseaza pe o tava unsa cu margarina. Deasupra se toarna sos tomat si cascaval ras. Se introduc la cuptor pentru gratinare.
Ravioli cu spanac si cascaval se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii