Gustoase...savuroase....delicioase!!
Pentru a savura aceste paste delicioase, cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele, proaspat culese din gradina. O vanata o feliem pe lungime, o condimentam si o punem pe gratar, pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final. Intr-o tigaie, punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care, adaugam legumele taiate: vanata, ardeiul iute si ardeiul kapia. Calim legumele pana se inmoaie usor, iar apoi adaugam rosile blenduite. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii, pret de 10 minute, separat, intr-o oala mare, punem spaghetele Barilla la fiert, conform instructiunilor de pe cutie. Cand pastele sunt fierte, se amesteca cu sosul picant de vinete, pana la omogenizare. Cand pastele au fost gata, invelim paste in felii de vinete coapte la gratar. Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii