Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi le racim clatindu-le cu apa rece. Intre timp, taiem rosiile, le amestecam cu pastele, cu mozz
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi le racim clatindu-le cu apa rece. Intre timp, taiem rosiile, le amestecam cu pastele, cu mozzarella, asezonam cu sare, piper, dupa gust, frunze de busuioc, rozmarin si usturoi, taiate. Turnam putin ulei de masline, stropim cu otet balsamic si o dam la rece.
Se serveste rece.
Alte retete spaghete recomandate
Crutoane de paine
Paste cu spanac
Pui cu galuste
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii