Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg. Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura d
Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg.
Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura de unt, se rastoarna spaghetele amestecate cu branza sarata si branza de vaca, se acopera amestecul cu ouale batute spuma, cu o lingurita de sare si cu 2 linguri de zahar.
Forma se introduce in cuptor, cu bucatele mici de unt deasupra, si se tine o jumatate de ora la foc potrivit. Cand spaghetele sunt rumenite usor, se scoate forma si se servesc calde, pudrate cu zahar sau acoperite cu cascaval ras.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Chiftelute de dovlecei
Dovlecei gratinati
Budinca de dovlecei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii