Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg. Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura d
Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg.
Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura de unt, se rastoarna spaghetele amestecate cu branza sarata si branza de vaca, se acopera amestecul cu ouale batute spuma, cu o lingurita de sare si cu 2 linguri de zahar.
Forma se introduce in cuptor, cu bucatele mici de unt deasupra, si se tine o jumatate de ora la foc potrivit. Cand spaghetele sunt rumenite usor, se scoate forma si se servesc calde, pudrate cu zahar sau acoperite cu cascaval ras.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Chiftelute de dovlecei
Dovlecei gratinati
Budinca de dovlecei
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii