Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun spaghetele intregi, sau rupte in bucati si se lasa sa fiarba
Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun spaghetele intregi, sau rupte in bucati si se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa, punandu-se intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece. Se unge o cratita bine cu unt. Se amesteca cu branza rasa si se pune 10 minute la cuptor.
Se serveste calda.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii