In timp ce spaghetele se fierb in apa clocotita si sarata, tocati ceapa, rosiile si busuiocul. Caliti usor, timp de 5 minute, in cateva linguri de ul
In timp ce spaghetele se fierb in apa clocotita si sarata, tocati ceapa, rosiile si busuiocul. Caliti usor, timp de 5 minute, in cateva linguri de ulei de masline, ceapa. Adaugati rosiile si otetul, apoi adaugati pastele. Asezonati si incorporati si busuiocul.
Se serveste cu parmezan sau branza pecorino presarate deasupra.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii