Incingeti intr-o tigaie mare doua linguri de ulei si caliti usturoiul si ardeiul iute timp de 30 de secunde inainte de a adauga rosiile si maslinele.
Incingeti intr-o tigaie mare doua linguri de ulei si caliti usturoiul si ardeiul iute timp de 30 de secunde inainte de a adauga rosiile si maslinele. Amestecati totul si lasati ingredientele sa se mai prajeasca inca vreo 4 - 6 minute. Intre timp, fierbeti spaghetele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Rosiile vor ingrosa un sos minunat, prin care vor pluti si niste bucati bune si proaspete. Amestecati totul bine si apoi adaugati pastele scurse. Asezonati dupa gust. Adaugati frunzele de rucola tocate, amestecati rapid si serviti imediat pastele intr-un castron mare.
Se servesc impreuna cu cu salata de verdeturi, putina paine si vin.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Supa de rosii
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii