Spaghete milaneze cu pui

Spaghetele milaneze cu pui se prepara foarte usor si sunt delicioase. Aveti astfel un sos pentru paste ce va scoate din incurcatura la o masa rapida.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Spaghete milaneze cu pui

Ingrediente

  • 500 g carne de pui bucati (piept)
  • 300 g spaghete
  • 1 lingurita menta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita secretul gustului
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 200 g bulion
  • 1 pumn patrunjel
  • 2 buc. ardei
  • 1 buc. rosie
  • 1 ceapa mare
  • 200 g ulei de masline

Mod de preparare

Canea de pui se taie fasii mai mici si se fierbe. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare. Cand sunt gata se clatesc in apa rece. Intre timp se caleste ceapa tocata marunt in ulei de masline, se adauga ardeiul si rosia tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Se pune si carnea de pui si se prajeste usor. Cand acestea sunt aproape gata, se adauga sare, piper, restul condimentelor si bulionul si se lasa sa fiarba pana mai scade sosul.
Spaghetele se incalzesc, se pune deasupra amestecul de carne si sos, se amesteca usor si se serveste.


Spaghetele milaneze cu pui se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci