Spaghete milaneze cu pui

Spaghetele milaneze cu pui se prepara foarte usor si sunt delicioase. Aveti astfel un sos pentru paste ce va scoate din incurcatura la o masa rapida.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Spaghete milaneze cu pui

Ingrediente

  • 500 g carne de pui bucati (piept)
  • 300 g spaghete
  • 1 lingurita menta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita secretul gustului
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 200 g bulion
  • 1 pumn patrunjel
  • 2 buc. ardei
  • 1 buc. rosie
  • 1 ceapa mare
  • 200 g ulei de masline

Mod de preparare

Canea de pui se taie fasii mai mici si se fierbe. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare. Cand sunt gata se clatesc in apa rece. Intre timp se caleste ceapa tocata marunt in ulei de masline, se adauga ardeiul si rosia tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Se pune si carnea de pui si se prajeste usor. Cand acestea sunt aproape gata, se adauga sare, piper, restul condimentelor si bulionul si se lasa sa fiarba pana mai scade sosul.
Spaghetele se incalzesc, se pune deasupra amestecul de carne si sos, se amesteca usor si se serveste.


Spaghetele milaneze cu pui se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc