Spaghette Maroc (arabesti)

Dupa ce s-a fiert apa, se pun spaghettele impreuna cu ceapa taiata cubulete nu prea mici la fiert. In acest timp se taie sunca bucatele mici si se pr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 linguri ketchup
  • un pahar bulion
  • o cutie de spaghete (se recomanda Barrilla)
  • sunca afumata de porc
  • cascaval
  • 5 oua
  • 2 cepe de apa
  • usturoi

Mod de preparare

Dupa ce s-a fiert apa, se pun spaghettele impreuna cu ceapa taiata cubulete nu prea mici la fiert.

In acest timp se taie sunca bucatele mici si se prajeste.

Pentru sos: se piseaza usturoiul; se rade cascavalul. Se pune intr-u bol usturoiul, cascavalul ras, bulionul si ketchup-ul (sosul).

Intr-un alt bol se pune sunca afumata, cele 5 oua fierte si taiate marunt; se adauga si cascaval taiat cubulete.

Dupa ce au fiert spaghetele si ceapa se pun peste ele sosul si sunca, ouale si cascavalul.


Se mai pot servi cu iaurt, calde sau reci.

Acesta reteta este setric traditionala din Maroc, fiind foarte apreciata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori