Spaghetti carbonara cu dovlecei (zucchine)

Se pune apa la fiert intro oala mare se adauga sare. Cand incepe sa fiarba apa se adauga pasta. Pentru sos: se pune untul intr-o tigaie, se adauga dov

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 400g spaghetti
  • 200g dovlecel
  • 3 galbenusuri de ou
  • 250g smantana dulce
  • 40 g unt
  • 3 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intro oala mare se adauga sare. Cand incepe sa fiarba apa se adauga pasta. Pentru sos: se pune untul intr-o tigaie, se adauga dovlecei taiati cubulete si se prajesc pana prind culoare aurie. Intr-o farfurie se pun galbenusurile de ou, sare, mult piper, parmezanul si smantana. Se amesteca bine totul. Cand s-a fiert past se strecoara si se pune peste dovlecei (nu se spala) si se amesteca bine pe foc. Se stinge focul si se adauga galbenusurile cu smantana... si se amesteca din nou totul. Trebuie sa ramana cremos sosul nu uscat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci