Se pune apa la fiert intro oala mare se adauga sare. Cand incepe sa fiarba apa se adauga pasta. Pentru sos: se pune untul intr-o tigaie, se adauga dov
Se pune apa la fiert intro oala mare se adauga sare. Cand incepe sa fiarba apa se adauga pasta. Pentru sos: se pune untul intr-o tigaie, se adauga dovlecei taiati cubulete si se prajesc pana prind culoare aurie. Intr-o farfurie se pun galbenusurile de ou, sare, mult piper, parmezanul si smantana. Se amesteca bine totul. Cand s-a fiert past se strecoara si se pune peste dovlecei (nu se spala) si se amesteca bine pe foc. Se stinge focul si se adauga galbenusurile cu smantana... si se amesteca din nou totul. Trebuie sa ramana cremos sosul nu uscat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii