Taitei cu unt de sardinela

Fierbem taiteii in apa sarata si ii strecuram bine. Intre timp, clatim bine sardinele in apa calduta, le strecuram si le taiem marunt. Topim untul, ad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g taitei
  • 4 sardele file sarate
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura de boabe de capere
  • ½ buchet de patrunjel

Mod de preparare

Fierbem taiteii in apa sarata si ii strecuram bine. Intre timp, clatim bine sardinele in apa calduta, le strecuram si le taiem marunt. Topim untul, adaugam sardinelele si amestecam pana obtinem o pasta omogena. de sardinela o amestecam cu taiteii. Portionam pe farfurii, presaram cu frunzele de patrujel si cu boabele de capere.
Alte retete

Placinta cu spanac

Placinta cu mere

Piure de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc