Taitei cu unt de sardinela

Fierbem taiteii in apa sarata si ii strecuram bine. Intre timp, clatim bine sardinele in apa calduta, le strecuram si le taiem marunt. Topim untul, ad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g taitei
  • 4 sardele file sarate
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura de boabe de capere
  • ½ buchet de patrunjel

Mod de preparare

Fierbem taiteii in apa sarata si ii strecuram bine. Intre timp, clatim bine sardinele in apa calduta, le strecuram si le taiem marunt. Topim untul, adaugam sardinelele si amestecam pana obtinem o pasta omogena. de sardinela o amestecam cu taiteii. Portionam pe farfurii, presaram cu frunzele de patrujel si cu boabele de capere.
Alte retete

Placinta cu spanac

Placinta cu mere

Piure de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori