Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg. Separat se taie marunt varza, se sareaza si se soarce, dupa care se amesteca imp
Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg. Separat se taie marunt varza, se sareaza si se soarce, dupa care se amesteca impreuna cu ceapa calita in unt cu piper. Se lasa pe foc mic, amestecand continuu pana scade apa de tot. Se adauga 1 ceasca de apa si se baga varza in cuptor, sa fiarba. Se amesteca apoi cu piper si taitei.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Sarmale de post
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii