Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte. Se t
Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte.
Se taie varza fideluta cu lama unui cutit ascutit, se toaca ceapa marunt, se pun impreuna cu o ceasca de ulei sa se caleasca si se lasa sa se inmoaie bine, apoi se ia cratita de pe foc si se raceste amestecul.
Se adauga o lingura de bulion de rosii si se amesteca bine, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se pune amestecul peste taitei si se servesc ca un fel de mancare.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Pilaf cu ciuperci si legume
Mancare de pui cu legume si oua fierte
Mancare de spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii