Se fierb taiteii o jumatate de ora, se spala cu apa rece si se scurg. Separat se pregatesc ciupercile : se spala in mai multe ape reci, se ¡ie feli
Se fierb taiteii o jumatate de ora, se spala cu apa rece si se scurg.
Separat se pregatesc ciupercile : se spala in mai multe ape reci, se ¡ie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu cratita acoperita.
Taiteii se amesteca cu sunca taiata fasii subtiri si cu cascavalul dat pe razatoare. Amestecul se coloreaza cu un pahar de sos de rosii.
Se unge o forma de sticla incasabila cu unt, se pun taiteii in forma, se parfumeaza cu cimbru si se introduce forma in cuptor.
Dupa 20 de minute, se scoate forma din cuptor, se adauga ciupercile sarate si piperate, dupa gust, si se mai lasa in cuptor inca 20 de minute. Se scoate forma cand taiteii s-au rumenit usor si se lasa sa se raceasca putin in forma.
Se servesc calzi.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Vinete umplute cu carne
Zacusca de ciuperci
Varza rosie cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii