Pentru aceasta reteta aveti nevoie de tortellini, mazare, sunca, ulei de masline si parmezan ras.
Se fierb tortellini in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza putin din apa in care au fiert. Se incinge uleiul de masline si se calesc mazarea si sunca taiata cuburi. Se adauga tortellini si putina apa in care au fiert. Se lasa sa dea in clocot, se condimenteaza cu sare si piper.
Se servesc pastele calde, cu parmezan ras, presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii