Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele dou
Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele doua (cantitati egale de
faina alba si malai care se omogenizeaza). Se scutura de surplusul de faina. Se pune ulei intr-o tigaie cam cat sa acopere jumatate din bucata de peste si se lasa la incins. Se pun bucatile de peste si se lasa la prajit, la foc mic, circa 20 de minute, intorcandu-le de mai multe ori (aproximativ la fiecare 5 minute).
Se serveste cald cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi, cu mamaliguta sau ca atare.
Alte retete recomandate
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiAm pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...
Orez cu prune uscateAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdePentru toate persoanele care nu mananca miel,recomand drobul de curcan!
Drob de curcanReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii