Peste prajit

Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele dou

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Peste prajit

Ingrediente

  • 6 bucati de peste curatat si spalat
  • sare
  • 1 ceasca de faina de malai
  • 1 ceasca de faina alba
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele doua (cantitati egale de

faina alba si malai care se omogenizeaza). Se scutura de surplusul de faina. Se pune ulei intr-o tigaie cam cat sa acopere jumatate din bucata de peste si se lasa la incins. Se pun bucatile de peste si se lasa la prajit, la foc mic, circa 20 de minute, intorcandu-le de mai multe ori (aproximativ la fiecare 5 minute).

Se serveste cald cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi, cu mamaliguta sau ca atare.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori