Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele dou
Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele doua (cantitati egale de
faina alba si malai care se omogenizeaza). Se scutura de surplusul de faina. Se pune ulei intr-o tigaie cam cat sa acopere jumatate din bucata de peste si se lasa la incins. Se pun bucatile de peste si se lasa la prajit, la foc mic, circa 20 de minute, intorcandu-le de mai multe ori (aproximativ la fiecare 5 minute).
Se serveste cald cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi, cu mamaliguta sau ca atare.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii