Pieptul de pui se taie felii si se bat (ca pentru snitele). Intr-un vas termorezistent se pun cele 2 linguri de margarina si se lasa in cuptorul cu mi
Pieptul de pui se taie felii si se bat (ca pentru snitele). Intr-un vas termorezistent se pun cele 2 linguri de margarina si se lasa in cuptorul cu microunde (vreo 2 minute) pana se topeste margarina. Feliile de piept de pui se stropesc cu zeama de la lamai si se condimenteaza. Se prajesc cate 5-7 minute (depinde de cuptor) pe fiecare parte. Apoi se pune cate o felie de cascaval intre doua felii de carne si se prinde cu o scobitoare (preferabil de lemn). Optional se mai rade putin cascaval pe deasupra. Se mai lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
Se poate servi cu salata, cartofi natur sau cu orez.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaDescoperă cum să prepari un aluat de pizza perfect acasă. Cu doar câteva ingrediente simple, vei obține un aluat...
Aluat de pizza - Rețeta de bazăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii