In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei. Ouale se curata si se zdrobesc
In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei. Ouale se curata si se zdrobesc cu o furculita in farfurie. Se adauga si untul si se amesteca bine cu ouale. Se pune apoi branza de burduf si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se inglobeaza si mezelurile. Mamaliga se taie felii groase, care se preseaza pe rand. Pe o felie de mamaliga presata se pune o lingura de compozitie. Apoi se formeaza o bila. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pun bilele si se dau la cuptor, la 150 grade Celsius, pentru 15 min.
Se seveste cu branza sau cascaval ras si un pahar de bere
Alte retete culinare recomandate
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii