Fierbe 1,5 l de apa cu putina sare. In timp ce amesteci continuu (cel mai indicat e sa folosesti un tel) presara malaiul. Fierbe-l amestecand continuu
Fierbe 1,5 l de apa cu putina sare. In timp ce amesteci continuu (cel mai indicat e sa folosesti un tel) presara malaiul. Fierbe-l amestecand continuu, pana devine dens, dupa care pune-l deoparte. Unge cu untura o oala mai inalta, pune cateva linguri de mamaliga, presara branza de oaie, adauga putina smantana si untura, dupa care adauga inca un strat de mamaliga. Deasupra pune branza de oaie. Coace-l in cuptorul incins, la foc mediu, pana se rumeneste. Poti pune deasupra slanina prajita si marar.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii