Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana este o mancare romaneasca delicioasa fi foarte consistenta.
Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana este o mancare romaneasca delicioasa fi foarte consistenta.
Se pune la fiert o oala cu 1,5-2 l de apa cu sare, cand clocoteste se toarna in ploaie faina de malai, amestecandu-se continuu cu telul. Se adauga untul si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Se pun jumarile intr-o cratita sa se rumeneasca putin, jumatate dintre ele se scot, se pune un rand de mamaliga, un rand de branza, restul de jumari, mamaliga si alt rand de branza.
Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana se serveste cu smantana grasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii