1. Am pus urzicile la fiert cu o crenguta de leustean si o ceapa taiata in doua 2. Cand am considerat ca sunt fierte,
1. Am pus urzicile la fiert cu o crenguta de leustean si o ceapa taiata in doua
2. Cand am considerat ca sunt fierte, am scos urzicile din apa, am aruncat ceapa si am pastrat apa in care au fiert.
3. Într-un castron, urzicilor le-am adaugat 3 linguri cu faina de malai si o lingura faina de grau.
4. Cu o lingura de lemn se toaca bine urzicile cu cele adaugate, pana se face pasta.
5. Între timp am taiat marunt un catel de usturoi, leustean si am pregatit apa in care au fiert urzicile.
5.Compozitia de urzici se subtiaza cu apa in care au fiert urzicile.
6. Într-o craticioara se incalzeste un pic de ulei (eu am pus de masline) si se adauga compozitia subtiata de urzici:
7. Se mai fierbe un pic, pana se fierbe malaiul.
Inainte cu 5 minute de a fi gata se adauga usturoiul si leusteanul.
8. Între timp faci si o mamaliguta
Åži rezultatul final care este mai mult gustos decat aspectuos, ca sa nu mai zic de sanatos.
Cauta si alte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii