Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu menta, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, menta, slanina, orez, mazare, morcovi, ceapa, mujdei, supa de pasare, unt, ulei de masline, sare, piper.
Pulpa de miel se dezoseaza si se incearca aplatizarea ei. Se acopera cu fasii de slanina groase de 1 cm.
Intr-o cratita se pune la fiert orezul si se adauga in apa 25 g de unt. Dupa ce s-a fiert, se pune orezul intr-un castron cu restul d eunt, sare, piper si menta tocata marunt.
Aceasta compozitie se pune peste carne si slanina si se ridica marginile bucatilor de carne astfel incat forma sa fie rotunda. Se leaga cu ata rezistenta.
Intr-o cratita se pun mujdeiul si uleiul de masline. Pulpa de miel sestropeste cu supa de pasare si se pune la cuptor, acoperita. Se tine la foc aproximativ 40 de minute.
Se serveste cu garnitura de mazare, ceapa si morcovi, calite si fiert in ulei.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Drob de miel
Mancare de mazare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii