Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu usturoi si cimbru sunt neceza urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei si boabe de piper.
Pulpa de miel se curata, se lasa sa se scurga, se taie si se introduce usturoiul in ea. Se pune intr-o tava, se adauga apa si putin ulei si se pune la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga piper si cimbru. Se da focul mai tare si se lasa pana cand carnea e gata.
Poate fi servita imediat.
Alte retete recomandate:
Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere
Friptura de miel in aluat de paine
Foietaj cu legume, cascaval si kaizer
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii