Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu usturoi si cimbru sunt neceza urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei si boabe de piper.
Pulpa de miel se curata, se lasa sa se scurga, se taie si se introduce usturoiul in ea. Se pune intr-o tava, se adauga apa si putin ulei si se pune la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga piper si cimbru. Se da focul mai tare si se lasa pana cand carnea e gata.
Poate fi servita imediat.
Alte retete recomandate:
Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere
Friptura de miel in aluat de paine
Foietaj cu legume, cascaval si kaizer
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii