Pulpa de miel impanata este o reteta perfecta pentru meniul de Paste. Ca sa prepari aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente care vor da aroma retetei tale: pula de miel, usturoi, oregano, usturoi.
Pentru a prepara Pulpa de miel impanata se topeste untul, se amesteca cu usturoiul pisat si se adauga un sfert de ceasca de ulei de masline, oregano, sare, piper. Se inteapa pulpa din loc in loc si se impaneaza cu kaizer si usturoi. Apoi se unge cu pasta de unt si usturoi.
Pulpa se aseaza in tava, se toarna o jumatate de ceasca de apa si se pune la cuptorul incalzit. Se unge din cand in cand cu sosul fripturii de miel din tava si se lasa la cuptor, la foc moderat o ora si jumatate. Se adauga apa daca pulpa nu s-a fragezit.
Cand este aproape gata, se toarna vinul si se mai lasa 30 de minute la foc mic Se mai pot adauga in tava si cartofi cu ciuperci.
Poate fi servit imediat.
Alte retete recomandate pentru meniul de Paste:
Friptura de miel
Drob de pui
Ciorba de miel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii