Bruschete cu rosii si anghinare

Bruschete cu rosii si anghinare

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa
Bruschete cu rosii si anghinare

Ingrediente

  • 7-8 rondele Paine bagheta
  • 10 buc Rosii cherry
  • 3 buc Inimi de Anghinare (borcan)
  • 4 frunze Busuioc proaspat (tocat marunt)
  • 2 linguri Ulei de masline extravirgin
  • Boia dulce – dupa gust
  • Piper alb – dupa gust
  • Sare – dupa gust

Mod de preparare

• Stropeste rondelele de paine cu ulei de masline, condimenteaza-le dupa plac cu boia dulce, piper alb, cimbru uscat si sare si pune-le intr-o tava cu hartie de copt;

• Incinge cuptorul la 180 de grade C si introdu tava inauntru pentru cateva minute pentru a se rumeni;

• Scoate-le si lasa-le sa se raceasca;

• Toaca rosiile cherry cubulete mici, indeparteaza miezul si tapeteaza-le cu servetele pentru a absorbi orice lichid in exces;

• Toaca si anghinarea tot cubulete mici;

• Amesteca rosiile cu busuiocul, anghinarea, uleiul de masline si potriveste de sare;

• Pune cate o lingura de compozitie pe fiecare felie de paine prajita;

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori