Budinca de gazpacho reinterpretat
• Scoateti miezul de avocado si adaugati-l intr-un blender;
• Taiati restul legumelor cuburi si adaugati-le si pe acestea in blender;
• Radeti tofu afumat si adaugati-l impreuna cu zeama de lamaie, sarea si cele 2 tipuri de piper, peste restul ingredientelor;
• Adaugati si catelul de usturoi;
• Blendati;
• In momentul in care s-a produs o compozitie omogena lasati semintele de chia la hidratat cca 25-30 de min;
• Blendati, turnati in pahare si lasati la frigider cca 2 ore;
• Serviti cu crutoane de paine integrala;
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii