Budinca de gazpacho reinterpretat

Budinca de gazpacho reinterpretat

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Budinca de gazpacho reinterpretat

Ingrediente

  • 1 buc Castraveti
  • 1 buc Ardei gras rosu
  • 1 catel Usturoi
  • 50 g Tofu afumat
  • 1 varf de cutit Piper negru
  • 1 varf de cutit Piper cayenne
  • 1 buc Avocado
  • 2 linguri Zeama de lamaie
  • 4 crutoane mari de paine integrala
  • 3 Rosii
  • 5 linguri Seminte de chia
  • Sare – dupa gust

Mod de preparare

• Scoateti miezul de avocado si adaugati-l intr-un blender;

• Taiati restul legumelor cuburi si adaugati-le si pe acestea in blender;

• Radeti tofu afumat si adaugati-l impreuna cu zeama de lamaie, sarea si cele 2 tipuri de piper, peste restul ingredientelor;

• Adaugati si catelul de usturoi;

• Blendati;

• In momentul in care s-a produs o compozitie omogena lasati semintele de chia la hidratat cca 25-30 de min;

• Blendati, turnati in pahare si lasati la frigider cca 2 ore;

• Serviti cu crutoane de paine integrala;

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc