Pentru 4 Burgeri vegani cu sfecla, taie mai intai sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat al lui Breville Hand Blender, impreuna cu orezul si fasolea kidney.
Taie sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat al lui Breville Hand Blender, impreuna cu orezul si fasolea kidney;
Toaca ingredientele putin si pune-le intr-un bol incapator.
Taie ceapa cubulete mici si pune-o peste restul ingredientelor;
Toaca patrunjelul, varza kale, si adauga-le si pe-acestea, impreuna cu chimionul, chimenul, usturoiul granulat, boia dulce si cimbru, sare si piper, ulei de masline, pasta de susan, zeama de lamaie si pesmet;
Amesteca totul bine de tot;
Umezeste-ti mainile si formeaza chiftele din aceasta compozitie;
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;
Verifica-le si cand au facut crusta, intoarce-le cu grija si lasa-le inca 10 min;
Lasa-le sa se raceasca putin;
Unge o jumatate de chifla cu maioneza vegetala si asaza chifteaua de burger;
Taie atat ceapa rosie cat si rosiile rondele si asaza cateva deasupra;
Rupe frunze de salata si asaza deasupra;
Presara sare si piper si pune si cealalta jumatate de chifla.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii