Burger vegan cu sfecla

Pentru 4 Burgeri vegani cu sfecla, taie mai intai sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat al lui Breville Hand Blender, impreuna cu orezul si fasolea kidney.

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Burger vegan cu sfecla

Ingrediente

  • Chifle integrale 4 buc
  • Maioneza vegetala 4 linguri
  • Sfecla rosie fiarta 300 g
  • Orez fiert 200 g
  • Fasole kidney la conserva (scursa bine) 200 g
  • Ceapa alba 2 buc
  • Ceapa rosie 1 buc
  • Patrunjel 1 legatura
  • Varza kale 5 frunze
  • Salata 4 frunze
  • Rosii cateva buc
  • Chimion 1 varf de cutit
  • Usturoi granulat 1 lingurita
  • Chimen macinat 1/2 lingurita
  • Pesmet 100 g
  • Boia dulce 1/2 lingurita
  • Cimbru 1 lingurita
  • Ulei de masline 2 linguri
  • Pasta de susan (Tahini) 1 lingura
  • Fresh de lamaie 1 lingura
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Taie sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat al lui Breville Hand Blender, impreuna cu orezul si fasolea kidney;

Toaca ingredientele putin si pune-le intr-un bol incapator.

Taie ceapa cubulete mici si pune-o peste restul ingredientelor;

Toaca patrunjelul, varza kale, si adauga-le si pe-acestea, impreuna cu chimionul, chimenul, usturoiul granulat, boia dulce si cimbru, sare si piper, ulei de masline, pasta de susan, zeama de lamaie si pesmet;

Amesteca totul bine de tot;

Umezeste-ti mainile si formeaza chiftele din aceasta compozitie;

Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;

Verifica-le si cand au facut crusta, intoarce-le cu grija si lasa-le inca 10 min;

Lasa-le sa se raceasca putin;

Unge o jumatate de chifla cu maioneza vegetala si asaza chifteaua de burger;

Taie atat ceapa rosie cat si rosiile rondele si asaza cateva deasupra;

Rupe frunze de salata si asaza deasupra;

Presara sare si piper si pune si cealalta jumatate de chifla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Sirop din muguri de brad
2
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
3
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
5
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Parteneri
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola