Pentru aceasta reteta de gnocchi vom folosi sos de rosii, oregano si tofu afumat
• Toaca salotele cubulete si soteaza-le in ulei de masline;
• Adauga peste acestea rosiile, putina apa si da focul mai mic;
• Amesteca din cand in cand;
• Pune cateii de usturoi la copt in cuptor;
• Odata copti blendeaza-i si adauga-i peste sos;
• Toaca busuioc si oregano marunt si adauga-i si pe-acestia in sos;
• Potriveste sosul de sare, piper si miere si da-l de pe foc;
• Intr-o tigaie distincta prajeste semintele de pin;
• Pune apa cu sare la fiert si cand aceasta a dat in clocot fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet;
• Scurge apa si amesteca-i cu sosul;
• Pune in farfurii si adauga deasupra semintele de pin, patrunjelul tocat si tofu afumat taiat cubulete;
Pofta buna !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii