• taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm• formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si
• taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm
• formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si tofu
• intr-o tigaie topiti margarina, adaugati verdeturile tocate marunt, pesmetul si amestecati usor pana se omogenizeaza
• stropiti sandwich-urile cu zeama de lamaie pe ambele parti si dati-le apoi prin amestecul de pesmet si verdeturi
• incingeti presa Breville Panini Maker si asezati usor sandwich-urile
• inchideti capacul, dar fara sa presati. Veti vedea ca se va forma o crusta crocanta pe ambele parti. Rotiti sandwich-urile astfel incat sa se rumeneasca uniform.
• serviti sandwich-urile de vinete stropite cu crema de otet balsamic si putina verdeata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii