Supa de sparanghel si chilli se serveste cu crutoane de paine
• Curata sparanghelul si taie-l bucatele; • Pune-l la fiert in apa cu sare; • Odata fiert, scurge apa intr-un castron; • Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste usturoiul impreuna cu chilli; • Asteapta sa se raceasca si pune totul peste sparanghel si adauga apoi oregano si sare; • Blendeaza totul adaugand treptat lapte de cocos si putina zeama din care a fiert sparanghelul, pana obtii consistenta dorita; Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii