Pentru usturoi la cuptor taie varful la usturoi. Adauga sare si putin ulei. Da la cuptor si tine-l pana se inmoaie. Serveste cu friptura sau pe paine.
Pentru usturoi la cuptor taie varful la usturoi. Adauga sare si putin ulei. Da la cuptor si tine-l pana se inmoaie. Se poate acoperi cu folie de aluminiu.
Serveste cu friptura sau pe paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaMi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii