Pregatim o coca din 200 g faina alba, 1,5 dl lapte proaspat caldut, 30 g drojdie faramitata si putin acid ascorbic, ca in reteta painii Graham. Dupa o
Pregatim o coca din 200 g faina alba, 1,5 dl lapte proaspat caldut, 30 g drojdie faramitata si putin acid ascorbic, ca in reteta painii Graham. Dupa o dospire la cald, adaugam 200 g faina Graham, 200 g faina alba, 3,1 dl lapte caldut si o prelucram aprox. 20 minute cu mana sau 10 minute cu robotul, ca in reteta painii Graham. Apoi acoperim coca cu un servetel si lasam aprox. o ora jumate la dospit in loc calduros. Coca dospita la marime tripla, se amesteca cu mana, se pune pe tabla si se imparte in 10 parti egale, apoi se modeleaza in forma de mingiute, pe care le puem intr-o tava unsa cu ulei. Le mai dospim, acoperite, aprox. 50 de minute, la loc calduros, Apoi ungem coca desaupra cu putina apa si presaram seminte de susan, de chimion sau in. Se coc la foc iute aprox. 5 minute, apoi, inca 20 minute la foc iute, pana devin aurii-rosiatice. Apoi le scoatem pe un grijaj de masa si le lasam sa se raceasca.
Alte retete recomandate Crutoane de paine Foietaj Aluat
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii