Se amesteca drojdia cu putin lapte si zahar. Se lasa totul la dospit 15 minute, apoi se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Se lasa la
Se amesteca drojdia cu putin lapte si zahar. Se lasa totul la dospit 15 minute, apoi se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Se lasa la crescut o ora, apoi se portioneaza pe 2 tavi. Se asaza in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 15 minute. Se introduc tavile in cuptor si se lasa la copt 30 de minute.
Se presara cu cas, apoi se mai lasa la rumenit cateva minute, dupa care se poate servi. Alte retete:
Cartofi la cuptor Placinta de dovleac Saratele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii